Πήρα κι εγώ και χαίρομαι! :)

Από τον φίλο Σκρουντζάκο που μου το έδωσε θα σας πω κι εγώ 7 πράγματα για μένα!! Χαίρεται η Τζίνι όταν της χαρίζουν!

1) ΛΑΤΡΕΥΩ τα βιβλία του Χάρι Πόττερ, όπου κι αν με κατατάξετε έπειτα από αυτή τη δήλωση. Δε λέω, έχω διαβάσει πολλά και ίσως πολύ καλύτερα βιβλία, αλλά εγώ πιστεύω στην υποκειμενικότητα και για εμένα είναι τα πιο υπέροχα βιβλία στον κόσμο!

2) Είμαι κορίτσι του χειμώνα, καθαρά! Λατρεύω το χιόνι, την υγρασία, το κρύο, τη βροχή!! Ό,τι έχει σχέση με τη χειμωνιάτικη διάθεση!

3) ΛΑΤΡΕΥΩ τα Χριστούγεννα όσο καμία εποχή/περίοδο του χρόνου!! Για πολλούς και διάφορους λόγους που θα πάρει ολόκληρη έκθεση να τους καταγράψω, so I decided to spare you the suffer! :P Είναι η ΜΑΓΙΚΟΤΕΡΗ εποχή, τέλος!

4) ΛΑΤΡΕΥΩ τα starbucks! Γενικότερα τον καφέ as a matter of fact! :P Όμως τα starbucks εντείνουν τη χριστουγεννιάτικη διάθεσή μου, οπότε...ανεβείτε στο 3! :P

5) ΑΓΑΠΩ τη μουσική! Τραγούδι, στίχους, μελωδία, και ακούω από όλα τα είδη μουσικής, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο. Η φωνή μου είναι η ζωή μου. Όχι επειδή είναι ιδιαίτερη ή καταπληκτική (people should not be near me when I sing!) αλλά επειδή, για μένα, είναι ο καλύτερος τρόπος έκφρασης. όπως αναπνέω, έτσι και τραγουδάω. Αν είμαι βραχνιασμένη πέφτω σε βαθιά (πάτο) κατάθλιψη! (Οι γύρω μου βέβαια κάνουν πάρτυ!)

6) Είμαι ίσως το πιο αισιόδοξο άτομο που θα γνωρίσετε! Θα βρω το θετικό σε οποιαδήποτε κατάσταση. Βέβαια, είμαι πολύ περίεργη γενικά. Μπορεί μερικές φορές να 'ακούγομαι' λίγο πεσιμιστική, αλλά είναι μόνο γιατί με διακατέχει και μία αίσθηση ρεαλισμού!! (Τρέχα γύρευε! :P ) Όμως, γενικά, είμαι ΠΑΝΤΑ χαρούμενη. Ακόμη κι όταν δεν είμαι, είμαι! "When I get sad, I stop being sad and be awesome instead; true story!" 8-) Δεν είναι επιβολή προς τον εαυτό μου σε καμία περίπτωση, απλά πιστεύω στην ευτυχία και την υπερκέραση αντιξοοτήτων! :)

7) Είμαι αθεράπευτα ρομαντική (πάλι λίγο αμφιλεγόμενο! :P)!! Πιστεύω στις νεράιδες, στον Άγιο Βασίλη, στη Νέσση, στην ψυχή, στα θαύματα, τη φιλία, την αγάπη και την ανιδιοτέλεια στην καρδιά των ανθρώπων. Βέβαια, μπορεί να λέω ότι θα περιμένω να εμφανιστεί ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο (γέλια), αλλά αν δεν γνωριστώ με τον πρίγκιπα, δεν αποκτήσουμε την απόλυτα φιλική σχέση, (δεν έχουμε χημεία..εμ..γκουχου..!), δεν περάσουμε χίλια δύο πράγματα μαζί, δεν αγαπήσουμε όσο δεν αγαπά κανείς άλλος σε ολόκληρο το σύμπαν, δεν πα' να 'ναι και ο πρίγκιπας της Αγγλίας, στο καλό και χάρηκα που περάσατε! :P

Είμαι μία περίεργη εξωγήινη ηλιανή (από τον ήλιο, λόγω της λάμψης και της θετικότητάς μου) και αλίμονο αν καταλάβατε τίποτα για μένα τελικά, :P είμαι πολύπλοκη τη να κάνουμε;!

Επειδή άγχομαι όμως με τις μεταφορές και τα δώρα, δεν ξέρω ποιους από όλους τους καταπληκτικούς πλογκερς, που έχω την τιμή να γνωρίζω, να διαλέξω κι επειδή δε θέλω να ξεχάσω κάποιον (κι επειδή είμαι άνθρωπος γεμάτη αγάπη για όλους) το απονέμω σε όλους τους true believers out there!! :)

4 comments:

  1. Ναι, ναι μάθαμε τα μυστικά της Τζίνι! Αστειεύομαι, όσα είπες τα ξέρουμε όλοι που σε διαβάζουμε. Συνέχισε με κέφι συνάδερφε.

  1. Anonymous said...:

    ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΤΖΙΝΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΣΑ ΛΕΤΡΕΥΕΙΣ-ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ.
    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗ;;;ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.

  1. Ginny said...:

    Xεχε, Πένα μου με ξέρεις! ;)
    Αν και τελικά συνειδητοποίησα ότι με αυτά μόνο δεν μπορεί κάποιος να με ξέρει!! Έχω πολλά ταλέντα τρομάρα μου! :P
    Ευχαριστώ καλέ μου!
    Φιλιά πολλά!!!

  1. Ginny said...:

    Αγαπημένη μου Meanan,
    ΣΥΜΦΝΩΝΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΥΜΦΩΝΩ!!!
    Χαχαχα, μα με ρωτάνε "Πώς;" κι εγώ απαντά "Ρωτούν τα αυτονόητα;" 8-)
    Σε ευχαριστώ για το πέρασμα καλή μου!! Και πάντα να πιστεύουμε σε αυτά που πιστεύουμε! :)
    Τα φιλιά μου!

Post a Comment

A snowflake just fell!

Recent Posts