Σεπτεμβριανά νο1

Δε θέλω να επαναληφθεί μπροστά μου η προκαθορισμένη ευχή για έναν "καλό χειμώνα". Όχι επειδή είμαι σνομπ, όπως αρκετοί διαδικτυακοί εξυπνάκηδες και πεφωτισμένοι, αλλά γιατί ξέρω ότι δε θα πραγματοποιηθεί. Με γεμίζει απερίγραπτη θλίψη η σκέψη πως δε θα ευχαριστηθώ την ομορφιά της λευκής εποχής για ακόμη μία χρονιά. Συνεπώς, εκνευρίζομαι με την ανίδεη σπατάλη μιας, δεδομένης πλέον, ευχής. Η καρδιά μου λαχταρά ψύχος, αέρα, βροχή και χιόνι. Όνειρα γλυκά, ξένα, παντοτινά χαμένα μέσα στην ανυπόφορη ζέστη, που κυβερνά δικτατορικά όλες τις εποχές της κάτω χώρας.

Σε όσους, λοιπόν, μοιράζονται την αίσθηση εγκλωβισμού μου σε μία καιρικά ξένη χώρα, εύχομαι: Καλή ελπίδα για μετανάστευση στην πατρίδα, Σιβηρία!

 


9 comments:

  1. Συμμερίζομαι τον πόνο σου! Και' γω θέλω κρύο και χειμώνα!
    Που είχες χαθεί κουκλίτσα μου; Φιλιά.

  1. Ginny said...:
    This comment has been removed by the author.
  1. Ginny said...:

    Με άκουσε όμως ο Θεος, Γουίλ, και την επομένη έβρεξε (επιτέλους) λιγουλάκι!
    Διακοπές Γουίλ, διακοπές!
    Περιμένω τα νέα σου!!

  1. Αν θέλεις χιονισμένα τοπία στο χειμώνα σου... φτιάξτα!!! Προσπάθησε να έχεις αυτό που θέλεις πριν συμβιβαστείς με αυτό που είναι..! ;)
    Φιλιά!

  1. Ginny said...:

    Αγαπημένη Unidentified, αν μπορούσα να δημιουργήσω τον καιρό όπως τον θέλω, θα ήμουν ευτυχισμένη!!! :P

  1. Ginny μου, το εννοούσα λίγο πιο... μεταφορικά!! ;)
    :*

  1. Ginny said...:

    ^^ Το φαντάστηκα! Μόνο μεταφορικά βλέπω την κακοκαιρία ούτως ή άλλως! ;)

  1. Καλησπέρα Ginny μου..σ'ευχαριστώ για την επίσκεψη και φυσικά ανταποδίδω,,διάβασα τα 2 τελευταία σου και με άγγιξαν στην καρδιά..το Εκεί στο νότο μοναδικό..μας ταξιδεύουν πολλές θάλασσες κατα την διάρκεια της ζωής μας..κι εμείς είμαστε που κρατάμε το τιμόνι απο το νοητό καραβάκι της καρδιάς μας..πολλές φορές πάμε λάθος..αποκτούμε εμπειρίες,μελετούμε τα ίδια τα συναισθήματά μας και συνεχίζουμε να είμαστε ταξιδευτές..θα χαρώ να τα λέμε..μπορείς όταν έχεις χρόνο να διαβάσεις κάποια ποιήματά μου για να γνωριστούμε..χάρηκα που ήρθες μέλος στο δικό μου ταξίδι και τώρα συνοδοιπόροι απο εδώ και μπρός..φιλάκια.

  1. Ginny said...:

    Kate θα μιλήσω πολύ ειλικρινά, η ώρα είναι 5 το πρωί. Μπήκα στο ιστολόγιο να πάρω λίγη δύναμη, εξ' αιτίας της εξάντλησης που μου υπέβαλαν, και με συγκίνησε το μηνυμά σου! Καμιά φορά οι άγνωστοι συνοδοιπόροι σε βοηθούν απλά και μόνο με την κατανόηση. Θα χαρώ να διαβάσω δικά σου κείμενα, γι αυτό άλλωστε και ακολούθησα το ιστολογιάκι σου, μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον!
    Τα φιλιά μου και σε ευχαριστώ!

Post a Comment

A snowflake just fell!

Recent Posts