F*CK!

ω, ΝΑΙ! Αρχίζω την ανάρτηση με αυτόν τον υπέροχο τίτλο.
Θα σας πω γιατί. Έγραφα το τελευταίο δίωρο ένα καταπληκτικό κείμενο(το οποίο είχα άμεση ψυχολογική ανάγκη να διατυπώσω), το έκανα copy για να μη χαθεί κι επειδή έκλεισα το firefox εξαφανίστηκε όλο!!! Θα μου πείτε, κοπέλα μου εσύ φταις, ας το έγραφες στο word. Μα βέβαια, πάντα η πρώτη και αγαπημένη επιλογή το word, αλλά σήμερα εγώ και ο ηλίθιος εγκέφαλός μου είπαμε να πρωτοτυπήσουμε.
Πουυφ, καλά δεν μπορώ να περιγράψω πόσο εκνευρίστηκα και στενοχωρήθηκα. Ήμουν που ήμουν, έβαλα τα κλάματα, έτσι απλά. Κοιτάξτε τι συμβαίνει όταν βρίσκεσαι σε ψυχολογικό κομφούζιο. Η πιο μικρή αιτία πυροδοτεί τα επερχόμενα συναισθήματα που προκαλούν διαφορετικές αιτίες.
Ήθελα με ένα όμορφο κείμενο να γιορτάσω τους 50 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του ταπεινού αυτού ιστολογίου, αλλά... πόσο εύκολα χαλάει η διάθεση όμως! Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, τα σχόλια και την παρέα σας! Όσοι με διαβάζετε ελπίζω να μην σας βαραίνω με τις αμπελοφιλοσοφίες μου. Αντίθετα ελπίζω να βρίσκεται, αν είναι ποτέ δυνατόν, ενδιαφέροντα πράγματα σε αυτό το ιστολογιάκι. Σας ευχαριστώ και σας στέλνω την αγάπη μου. Ακόμη κι αν στην πραγματικότητα είμαστε ξένοι, γνωριζόμαστε πολύ καλύτερα από ότι πιστεύουμε. :)

18 comments:

  1. Πώπω πίκρα!
    Σε καταλαβαίνω καλή μου!Το εχω πάθει αυτό σε σχόλια και σπάστηκα τόσο πολύ!Πού να μου τύχει σε ανάρτηση!!!Είμαι σίγουρη πως θα ήταν υπέροχο το κείμενο σου, οπότε πες πως το διαβάσαμε! :-)

    Το θέμα είναι εσύ να είσαι καλά και να εκτονώθηκες, όταν το έγραφες!Για τους 50 τί να πω;Είμαι μία από αυτούς και πολύ χαίρομαι γι' αυτό!Να τους χιλιάσεις καλή μου!!!

    Καλό ξημέρωμα!!!

  1. το κείμενο το ξαναγράφεις στους 100:) όσο για τα υπόλοιπα...μη μασάς...όλα περνάνε.

  1. Anonymous said...:

    κοιτα εγω ειμαι ασχετη με τους υπολογιστες,αρα...εννοειται οτι το εχω παθει!!!Τις αναρτησεις μου τις γραφω κατευθεια στην αναλογη σελιδα κι ας με κοροιδευει ο αδερφος μου!!!!!!

  1. Αχ πως το' παθες αυτό βρε συνάδερφε. Δεν προσέχεις καθόλου τα κείμενά σου από τα αδηφάγα τέρατα των υπολογιστών!
    Εγώ σου εύχομαι να συνεχίσεις να γράφεις το όμορφο ιστολόγιό σου με τα υπέροχα κείμενα και τις σκέψεις σου. Όσο για αναγνώστες να τους χιλιάσεις.
    την καλημέρα μου.

  1. Unknown said...:

    Ginny μου,
    μιας και είμαι μέσα στους πρώτους 50 αναγνώστες σου πρέπει να πω πως εδώ σ'αυτό το "ιστιολογιάκι" βρήκα υπέροχες σελίδες με αληθινές σκέψεις.

    Για μένα δεν είσαι άγνωστη, είσαι η Ginny μου, τι κι αν αύριο περάσεις δίπλα μου στο δρόμο και δεν σε αναγνωρίσω; άλλη γνωριμία επιδιώκουμε εδώ μέσα.

    Την αγάπη μου

  1. Καλη μου Ginny θεωρω τον εαυτο μου προνομιουχο που βρηκα το μπλογκακι σου! Παντα εχει κατι να πει που θα με ταξιδεψει και θα με κανει να ονειρευτω! Χρονια πολλα και να εισαι παντα καλα, εδω παρεα μας!!

    :)

  1. Κι εγώ το έχω πάθει αυτό με το κείμενο. :| Και μετά δε μπορούσα να ξαναγράψω ακριβώς τα ίδια κι είχα νευριάσει! xD

    Δε χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο κείμενο από εσένα. Όλα, όσο απλά κι αν σου φαίνονται, φωνάζουν "Είμαι από τη Ginny" :) Αυτό αρκεί. ;)

    Για τους αναγνώστες τι να σου πω... Σίγουρα σε πολύ λίγο καιρό θα είναι ακόμα περισσότεροι. :)

    Καλό σου βράδυ.

  1. NOSTOS said...:

    Καλησπερα σου...το εχω παθει αρκετες φορες,αποτην πρεμουρα μου να κανω καποια αναρτηση στο μπλογκ μου γραφω κατ'ευθειαν εκει..και τοωραιο ειναι οτι αφου εχω χασει το κειμενο ολο ,η δευτερη προσπαθεια ποτε δεν εχει το ιδιο καλο αποτελεσμα με την πρωτη.Οσο για τον επιλογο σου κι εγω καπως ετσι νοιωθω..αισθανομαι φιλος με πολλους ανθρωπους χωρις καν να τους γνωριζω..Καλο σου βραδυ,κι ευχαριστω γιατην φιλοξενια σου εδω..

  1. Fleur said...:

    Δεν κανει τιποτα βρε.Εμεις ειμαστε εδω να σε διαβαζουμε και να σε ακουμε.:)

  1. Ginny said...:

    Καλησπέρα σε όλους!!!!
    Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά θερμά(και κόσμια) για την παρουσία σας στο ταπεινό αυτό ιστολόγιο. Όλοι βέβαια εσείς που αγαπάτε το μπλόγκινκγ γνωρίζεται την ευχαρίστηση του ακούγεσθαι και "διαβάζεσθαι" (ω, ναι, δημιουργώ και δικές μου λέξεις τώρα!)! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που με αφήσατε να μοιραστώ τις σκέψεις μου!
    Και σε όλους αυτούς που πάσχουν από άνοια περί υπολογιστών ένα μονάχα θα πω...ΣΥΜΠΑΣΧΩ!!
    Τα φιλιά και την αγάπη μου σε όλους εσάς!

  1. Ένας από τους 51 είμαι κι εγώ! Δυστυχώς, δεν είδα να γίνεσαι κι εσύ follower σε ένδειξη καλής διάθεσης...

  1. Καλή μου φίλη σε προσκάλεσα σε ένα παιχνίδι, αν έχεις διάθεση.

  1. Anonymous said...:

    πώς και δεν έκανες paste σε μια νέα ανάρτηση; (αφού ήδη έκανες το copy, το οποίο δεν αναιρείται με το κλείσιμο του firefox.)
    τεσπα.
    τα μπλογκς πάνε κι έρχονται.
    εμείς να 'μαστε καλά.
    γεροί να 'μαστε, να κάνουμε πατάτες. :Ρ

    καλώς σε βρίσκω.

  1. Ginny said...:

    Καλησπέρα Μπάτλερ!
    Καλώς ήρθες!
    Για λόγους ασφαλείας βλέπεις (επειδή έχω μακρόχρονη εμπειρία με τους ιούς) έχω ρυθμίσει το firefox να χάνεις όλες τις πληροφορίες κάθε φορά που κλείνω το παράθυρο!:P
    Όμως, εμείς να είμαστε καλά όπως έιπες!
    Φιλιά πολλά!

  1. Libertas said...:

    Μην ανησυχείς τα κάνουν αυτά οι υπολογιστές και δεν είναι λόγος να στεναχωριέσαι.
    Εμείς ευχαριστούμε που έκανες blog!

    Φιλάκια!

  1. Ginny said...:

    Καλησπέρα Libertas!
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!:)
    Τα φιλιά μου!

  1. δεν πειραζει μωρε...εγω εχω σβησει αναρτησεις 3 μηνων κατα λαθος

  1. Ginny said...:

    Καλησπέρα γνωστέ άγνωστε!
    Σε καλωσορίζω με χαρά στο ιστολόγιο αυτό! Αν ισχύει αυτό, εσύ χρειάζεσαι περισσότερη παρηγοριά από εμένα! Εγώ θα τραβούσα τα μαλλιά μου!

Post a Comment

A snowflake just fell!

Recent Posts