Just for tonight

Πώς πρέπει να αντιδράσεις όταν σε υπερκερνά ο έρωτας; Απλά πρέπει να παραδεχτείς ότι έχασες το παιχνίδι. Τίποτα πιο δυνατό, τίποτα πιο μοναδικό από τον έρωτα. Έχει εξυμνηστεί άλλωστε πολλές φορές ο φτερωτός άγγελος, οπότε δε θα μπω στον άκαρπο κόπο να προσθέσω ακόμη μία ωδή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σε τρελαίνει, σε αποκόπτει από το λογικό κομμάτι του μυαλού σου. Χάνεσαι, αλλάζεις. Τα κρύα πρωινά που κοιτάζεσαι νωχελικά στον καθρέφτη δεν αναγνωρίζεις το πρόσωπο που σε χαζεύει επικριτικά. Σε ρωτά: Γιατί με άφησες να λιώσω, να γίνω στάχτη ανάμεσα στα παγωμένα δάκτυλα άλλων; Μη με κοιτάς, δεν είμαι εσύ. Είμαι πλέον μία αχνή ανάμνηση του εαυτού σου. Δεν έχεις πλέον δικαίωμα επάνω μου, καθώς με άφησες να χαθώ. Σε αφήνω λοιπόν. Ύστερα, ο καθρέφτης μένει άδειος κι εσύ κλαις, κλαις, κλαις μέχρι ο ήλιος να χαθεί. Και η καρδιά σπάει σε χίλια κομμάτια. Διότι, η αφομοιωτική αγάπη πονά. Οπότε, συνέχισε να αγαπάς, αλλά κόψε τον πόνο στα δύο και δώσε στο θύτη ένα κομμάτι για να μην μπορέσει να ξεχάσει. Φιλιά/Τέλος.


Αφιερωμένο στην Άσπα, που η αγάπη την αλλοτριώνει, χωρίς να της αφήνει περιθώρια.



4 comments:

  1. Γλυκούλα..:) Αξίζεις μόνο όταν αποφασίσεις εσύ ότι αξίζεις για τους άλλους. Ίσως όταν χάνεις κάτι αρχίζει κάτι άλλο πιο όμορφο,ποτέ δε ξέρεις! όμορφο το κείμενο σου:)

  1. Ειχα καιρο να περασω απο εδω και επανορθωνω αφήνοντας ευχες για εναν καλο και ησυχο μηνα.Να εισαι καλα και ολα θα φτιαξουν.Ισως μερικοι να μην μπορουν να αντεξουν την αληθινη αγαπη και ναπαλεψουν.

  1. Ηρθε ο καιρος να σας αφησω για λιγο για το καλοκαιρι.Φορεστε το ομορφο χαμογελό σας και πάρτε μαζι την ομορφότερη διάθεση οπου και αν πάτε.Ας διώξουμε για λίγο τα πράγματα που μας στενοχωρούν και ας απολαυσουμε ένα ησυχο καλοκαίρι.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ!!!!

  1. Υστερα απο αρκετη απουσια καλοκαιριου περνώ απο τους φιλους να μαθω νεα τους και να ευχηθω για το νεο μηνα.Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι όμορφος , γεμάτος με τύχη και πολλά χαμόγελα γιατί χρειαζόμαστε κάθε σταγόνα θετικής ενέργειας!Καλό μας μήνα λοιπόν -καλη εβδομαδα με υγεια πανω απ όλα και καλο φθινοπωρο!

Post a Comment

A snowflake just fell!

Recent Posts