Σεπτεμβριανά νο2

Θα μπορούσα να μετονομάσω την παρούσα ανάρτηση σε "Dream on", καθώς αυτό το τραγούδι ακούγεται από τα ηχεία μου αυτή τη στιγμή και με εμπνέει με έναν κάποιο ιδιαίτερο τρόπο. Θα ήταν, όμως, αρκετά περίεργο. Η μουσική υπόκρουση του μήνα Σεπτεμβρίου αποτελείται κατά κύριο λόγο από 'ερωτοχτυπημένα' λαϊκά τραγούδια. Βέβαια, αυτό συμβαίνει γενικά όταν βρίσκομαι στην κάτω χώρα. Ολόκληρο το καλοκαίρι ελληνικός στίχος δε βγήκε απ το στόμα μου. Τώρα επιστροφή και, τσουπ, να ο Χαρούλης με το χειμωνανθό του, ο Μάλαμας που τα λέει όλα, η Μποφίλιου με την παρέα της, η Βελεσιώτου με τα ακριβά διόδια και ο Πάριος να ζητά ουρανούς και ανορθόδοξα φτερά. Οπότε, θεωρώ πως το αγαπημένο αγγλόφωνο τραγούδι των Aerosmith θα ήττο λίγο ανορθόδοξο όσον αφορά τα συναισθήματα και τις περιπέτειες που βίωσα αυτό το μήνα. Έστω, όμως, ότι τα συγκεντρώνει όλα και εκφράζει την αισιόδοξη διάθεσή μου για το μέλλον.
Ας βάλω, λοιπόν, τις ημερολογιακές μου σκέψεις σε τάξη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάθομαι να καταγράψω τα συναισθήματα και τις ιδέες μου τη στιγμή που συμβαίνουν (ή έστω καμιά ώρα αργότερα). Τελικά, αφήνω σημαντικά γεγονότα να με προσπεράσουν χωρίς απαθανάτιση. Πολύ κακώς, αν θέλω την ταπεινή μου γνώμη, γιατί χάνω την ιστορική σημασία της ζωής μου. Το δις εξ αμαρτείν, ουκ γυναικός σοφής! Αν δεν έχω αποθηκεύσει τα λάθη στο σκληρό μου δίσκο, πώς θα προσέξω να μην τα επαναλάβω; Οφείλω στη μεγαλειότητα των σκέψεών μου να τις μεταχειρίζομαι καλύτερα.
Τέλος πάντων, ας κρατήσω κάποιους τίτλους για μετέπειτα ανάλυση ψυχής. "Δουλειά", ''Πανεπιστημιακές δυσκολίες'', "Οι δρόμοι της Κάτω χώρας", ''Η ματαιότητα των κλανιρογαμπρών", "Απλή, αλλά γεμάτη, καθημερινότητα", "Ανιδιοτελής φιλία (only kind I know)", "Ερωτικά σκιρτήματα και άγνωστο", "Πλανήτες".
Το τελικό συμπέρασμα του μήνα ήταν ένα, η ζωή κυλά και οι προσωπικές σου πεποιθήσεις έρχονται να σε χλευάσουν εκεί που δεν το περιμένεις!







7 comments:

  1. Ένα πράγμα θα πω, πες μου τη διεύθυνσή σου να σου στείλω τριάντα cd με μουσική γιατί είναι χάλια εκεί στην κάτω χώρα. Φυσικά προτιμούσα το Dream On.

  1. Καλησπέρα Ginny μου..εκπληκτικό το Dream on..λατρεμένο κομμάτι που στέλνει και μηνύματα..και όχι μόνο για τον Σεπτέμβρη που φεύγει αφήνοντας πίσω του πληγές..φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο να έχεις..με χαμόγελο..

  1. Ginny said...:

    Γουίλ δε θα τα πάμε καλά!!! Λίγα λόγια για τη μουσική που προαναφέρθηκε!!! :*
    BTW είναι εξαιρετικά στην κάτω χώρα!
    Μπορείς όμως να μου στείλεις όσα cd θέλεις! :D

  1. Ginny said...:

    Καλησπέρα KATE!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την επίσκεψη! Ελπίζω να είχες ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
    Φιλιά!

  1. Και σε χλευάζουν και σε σου κάνουν γκριμάτσες... Πλυρίζουν τους φίλους και σε κάνουν βούκινο! χι,χι! Χαλάλι τους!

  1. Fleur said...:

    Ωραίο το dream on...
    Καλό σου μήνα :* :)

  1. Ginny said...:

    Καλησπέρα μπλογκογυναίκα και fleur! ;)
    Σας ευχαριστώ για το πέρασμα! Καλό μήνα με πολλά χαμόγελα!
    Φιλιά!

Post a Comment

A snowflake just fell!

Recent Posts